ILARRAK URDAIAZPIKOAREKIN
OSAGAIAK
· 200 gm. ilarra lagun bakoitzeko.
· 125 cl oliba olioa.
· Baratxuriak.
· Urdaiazpiko zerra lodi bat.
EGITEKO ERA:
· Lapiko batera ura bota eta berotu.
Bero izango denean bota ilarrak eta utzi egozten minutu batzuk. Ondoren atera
eta jarri ur freskoan.
· Gero zartagin batean jarri olioa
berotzen eta bota baratxuriak laminatuta. Urre kolorea hartzen hasiko direnean
erantzi pernila zatituta eta buelta batzuk eman. Ondoren atera.
· Jarraian olio horretan sartu ilarrak eta kontu handiz bueltak eman
egurrezko koilara batekin.
· Ondoren gehitu baratxuriak eta
urdaiazpikoa eta badaude prest jateko.
GOMENDIOAK:
· Badakizu, proteina gehiago izateko erantzi
arroza egosia. Ummm ze goxoa!
ON EGIN !!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario